Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > SDE > Què fem?

El nostre objectiu és oferir a les empreses culturals suport durant el procés de consolidació com a empresa i contribuir a la millora de la competitivitat, la qual cosa ofereix unes condicions favorables per a la innovació en la gestió.

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial té dos ei­xos d’actuació:

 

  • Formació: mitjançant l’organització de semina­ris, tallers, conferències i jornades de treball centrades en temes específics d’interès per a les empreses culturals.

+info:activitats programades

 

  • Consultoria: mitjançant una línia de subvencions espe­cífica per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals.

+info:consultoria

 

  • Espai d'Assessorament Cultura: Te com a objectiu principal realitzar un focus específic en la gestió financera de les empreses mitjançants d'una consultoria personalitzada a càrrec d'assessors financers especialitzats. 

+info: Espai d’Assessorament Cultura

 ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ 

Amb la finalitat millorar la competitivitat mitjançant la innovació i la millora en la gestió de les empreses culturals, facilitant l’optimització i generació de nous recursos i promovent la transferència tecnològica, des de l'any 2006, l'sde organitza sessions in/formatives, en diferents formats (tallers, seminaris, jornades,etc) i agrupades en diferents àmbits d'actuació: gestió empresarial, màrqueting i comunicació, jurídic i fiscal, internacionalització i digital media. En aquests anys la proposta formativa ha crescut exponencialment amb més de 50 sessions anuals, un promig de més de 2.000 participants i un ventall de ponents i conferenciants de primer ordre.

 

 

Progressió de les activitats de l'SDE

 

 

 

 

 

                            

   

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?