Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Gestió empresarial

Jornades professionals D’A 2021 | Across borders

3 mai, 4 mai, 5 mai, 6 mai, 7 mai 12:00-13:30   EN LÍNIA   tancada
Enguany, les activitats professionals del D’A 2021 es celebraran durant tota una setmana i constaran d'un programa de taules rodones i diàlegs en format presencial i virtual al voltant del paper dels programadors de festivals, dels agents de vendes internacionals, de la promoció, de la feina dels distribuïdors i de periodistes especialitzats en cinema, que tenen per objectiu posar el focus en la millora, diversificació de la circulació i exhibició del cinema creat a Europa.
més informació [+] 
Transformació digital

Analítica a les xarxes socials

11 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
Saber interpretar les dades que ens ofereixen les xarxes socials és bàsic per poder corregir i optimitzar les accions de comunicació que hi duem a terme. En aquesta sessió aprendrem a millorar la nostra estratègia en línia gràcies a les dades que ens ofereixen les xarxes.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

IV Jornada sobre cultura inclusiva i art comunitari | El dret a la cultura i el reconeixement a través de la pràctica artística

12 mai 10:00-14:15   EN LÍNIA   oberta
L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Públics, organitza la quarta Jornada sobre cultura inclusiva i art comunitari. En aquesta edició, es posa el focus en la pràctica artística com a dret i en el reconeixement que el desenvolupament de projectes de creació artística genera sobre les persones i els col·lectius per part de la comunitat, del públic o del sector artístic al qual pertanyen.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Reels

13 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
PLACES EXHAURIDES. Reels és una nova funció d’Instagram que et permet crear vídeos dinàmics, creatius i divertits. Vídeos que són tendència i als quals Instagram els està donant molta visibilitat. En aquesta formació veuràs com pots innovar la teva comunicació amb els vídeos de reels, com són els vídeos que agraden més i aprendràs a fer els teus propis vídeos.
més informació [+] 
Transformació digital

Social ads: publicitat a Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn

18 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
La publicitat en línia és una de les tècniques bàsiques per donar a conèixer els nostres productes i serveis i portar visites al nostre lloc web, però crear campanyes no és fàcil i optimitzar-les quan ja estan creades tampoc. En aquesta sessió i en el taller pràctic posterior, aprendrem a fer-ho.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: social ads

20 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
PLACES EXHAURIDES. En aquest taller aprendrem a crear campanyes publicitàries efectives a Facebook i a Instagram.
més informació [+] 
Transformació digital

LinkedIn en clau empresarial

21 mai 10:00-12:00   EN LÍNIA   oberta
En aquesta formació aprendràs com dissenyar un perfil a LinkedIn i com utilitzar la xarxa per generar oportunitats i créixer professionalment.
més informació [+] 
Transformació digital

Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials

25 mai 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Facebook, Instagram i Twitter són una eina imprescindible per fer arribar missatges al nostre públic. En aquest curs t'explicarem com pots fer arribar els teus missatges de manera òptima al teu públic, què has de tenir en compte a l'hora d'escriure i repassarem tot allò que cal fer i, sobretot, què no s'ha de fer quan comuniquem en aquestes xarxes socials.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

L’accessibilitat en la comunicació en els museus i els centres i espais d’arts visuals

26 mai 10:00-13:30   EN LÍNIA   tancada
Segona sessió del mòdul "L'accessibilitat en els museus i els centres i espais d’arts visuals". La comunicació accessible és determinant a l’hora d’ajustar la nostra oferta a les necessitats reals del públic, i és un factor estratègic per al desenvolupament de nous públics.
més informació [+] 
Transformació digital

Gestió de crisis a les xarxes socials

1 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Com hem de gestionar una crisi a les xarxes socials? En aquesta sessió veurem com cal actuar davant una crisi a les xarxes socials i com podem evitar tenir-ne. Igualment, veurem com afecta a les nostres xarxes socials la crisi mundial actual i descobrirem com treballar-hi i com podem aportar valor en la nostra comunicació per gestionar el moment actual.
més informació [+] 
Col·laboracions externes

PRIMAVERA PRO EN LÍNIA - 2 al 4 de juny

2 jun, 4 jun --:-----:--      tancada
Primavera Pro continua aquest 2021 fent-se accessible a escala global a través de l’streaming —com en l’edició anterior— i amb un punt neuràlgic presencial a la seva seu del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
més informació [+] 
Transformació digital

L'eina fa la feina: eines gratuïtes per crear continguts per a les teves xarxes

8 jun 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
La creació de continguts per a les diverses xarxes socials, webs i blogs requereix coneixements i temps. Internet ens ofereix un seguit d’eines molt intuïtives i gratuïtes que ens faciliten aquestes tasques. Aquestes eines en línia ens ajuden a fer tota aquesta feina amb més eficiència i en menys temps. En aquest curs descobrirem quines són aquestes eines i com ens poden ajudar.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials

15 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes i, damunt, ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

22 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Aquesta formació pretén endinsar-nos en el món del màrqueting digital perquè entenguem com funciona i n’aprenguem els conceptes i canals bàsics. La sessió consta d’una introducció al màrqueting en què s’expliquen els conceptes bàsics i profunditza en l’ús de cada canal, en els seus beneficis i aplicacions i en les diferències que tenen entre si.
més informació [+] 
Transformació digital

Màrqueting d'influencers: com fer créixer la teva marca

29 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem tots els conceptes necessaris per ser capaços de crear, des de zero, una campanya amb els influenciadors (influencers) adequats. Veurem quins influenciadors existeixen i les diferents col·laboracions que podem establir amb ells.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Typeform

1 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Typeform és una aplicació en núvol molt popular que permet crear formularis i enquestes molt atractius per recollir i compartir informació fàcilment. En aquest taller aprendràs a fer servir aquesta plataforma, que ha revolucionat la manera de recopilar i compartir informació. Una nova generació d’enquestes i formularis en línia ja és aquí.
més informació [+] 
Transformació digital

Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting

6 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
WhatsApp és una gran eina per estar en contacte amb el nostre públic i arribar a més persones. Ens dona immediatesa i comoditat, i ofereix la possibilitat que el nostre públic objectiu pugui entrar en conversa directa amb nosaltres. Però cal fer-ho bé, si no, se'ns pot girar en contra. En aquesta formació t'explicarem com pots fer màrqueting a través de WhatsApp i obrir noves vies de comunicació directa.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Genially

8 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear continguts i presentacions molt visuals, interactives i multimèdia per comunicar-te amb el teu públic de manera impactant i efectiva? En aquest taller aprendràs a fer servir Genially, una eina en línia senzilla i gratuïta que et permetrà virtualitzar i crear continguts que enganxin el teu públic.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp

13 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem què és el màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i com podem utilitzar aquesta tècnica per mantenir les relacions amb els nostres clients, sigui amb correus electrònics puntuals, sigui amb un butlletí o una newsletter.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Canva

15 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear peces gràfiques de manera ràpida, senzilla i gratuïta amb Canva? En aquest taller t’ensenyarem a crear plantilles de marca, dossiers i altres materials per promocionar el teu negoci amb aquest programari en línia gratuït.
més informació [+] 
Transformació digital

Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual

20 jul 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Aquesta formació té l’objectiu de facilitar a les empreses del sector cultural la creació d’una estratègia enfocada en els continguts audiovisuals i la iniciació en la producció de continguts que les ajudin a millorar els objectius plantejats.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Mailchimp

22 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Aquest és un taller pràctic de creació de butlletins i correus electrònics massius per als participants de la sessió de màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i Mailchimp.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

7 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic als cercadors (SEO) des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: SEO (I i II)

9 set, 16 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Desenvoluparem una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, analitzarem la competència i farem anàlisi de paraules clau des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals i/o internacionals. PART II: Ens centrarem en l’anàlisi tècnic del web per descobrir punts de millora de SEO on page, intentant implementar-los in situ. Aplicarem l’estratègia de continguts amb tècniques de densitat i rellevància. Crearem un tauler de control de SEO i establirem com mantenir-lo al llarg del temps.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

21 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Analítica web (I i II)

23 set, 30 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Començarem amb la configuració inicial, per determinar que funciona correctament. Descobrirem els esdeveniments de base de GA 4.0, i explicarem com podem crear els nostres esdeveniments. Seguirem navegant per les opcions generals, visualitzant els informes amb les mètriques i dimensions més importants. PART II: Seguirem amb la configuració de segments de sistema, i amb la creació de segments personalitzats per poder comparar dades o analitzar-les per separat. Crearem l’anàlisi o els informes personalitzats en què podrem visualitzar la informació en funció de les nostres necessitats, i configurarem les audiències per fer remàrqueting.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

5 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Google Ads (I i II)

7 oct, 14 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Descobrirem els tipus de campanyes i la terminologia bàsica. Ens centrarem en la definició estratègica de les campanyes i planificarem què s’ha de promocionar, a qui, quan i on. Començarem a construir una campanya de recerca (search) efectiva i descobrirem les claus per administrar-la i optimitzar-la. PART II: seguirem amb les campanyes de display, remàrqueting i vídeo, així com el punts clau de la resta de campanyes que ofereix Google Ads. Configurarem el seguiment de conversions de les campanyes i la integració amb Google Analytics.
més informació [+] 
Transformació digital

Brànding: la marca i el seu potencial en l'entorn digital

2 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Durant aquesta sessió entendrem què és el brànding i què aporta a la nostra marca i la nostra estratègia. També definirem quins són els punts clau que hem de tenir en compte per gestionar-lo correctament i veurem com aplicar-lo al món digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Quin és el millor gestor de continguts per a mi?

16 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació mirarem de donar resposta a una de les preguntes més habituals de professionals i empreses a l’hora de fer-se presents a internet: quina és la millor eina per fer un web, un blog o una botiga en línia?
més informació [+] 
Transformació digital

Com millorar la conversió del teu lloc web

23 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si navega per un web o en marxa. Naveguem de manera «intuïtiva», és a dir, «no llegim». Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una pàgina que triga a carregar o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

30 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les formen i quina estructura han de tenir, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?