Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Transformació digital

Taller pràctic: Analítica web (I i II)

23 set, 30 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Començarem amb la configuració inicial, per determinar que funciona correctament. Descobrirem els esdeveniments de base de GA 4.0, i explicarem com podem crear els nostres esdeveniments. Seguirem navegant per les opcions generals, visualitzant els informes amb les mètriques i dimensions més importants. PART II: Seguirem amb la configuració de segments de sistema, i amb la creació de segments personalitzats per poder comparar dades o analitzar-les per separat. Crearem l’anàlisi o els informes personalitzats en què podrem visualitzar la informació en funció de les nostres necessitats, i configurarem les audiències per fer remàrqueting.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Programa CREAmedia 2021. Participa-hi!

30 set --:-----:--   EN LÍNIA   tancada
CREAmedia és un programa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals i dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

5 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Google Ads (I i II)

7 oct, 14 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
PART I: Descobrirem els tipus de campanyes i la terminologia bàsica. Ens centrarem en la definició estratègica de les campanyes i planificarem què s’ha de promocionar, a qui, quan i on. Començarem a construir una campanya de recerca (search) efectiva i descobrirem les claus per administrar-la i optimitzar-la. PART II: seguirem amb les campanyes de display, remàrqueting i vídeo, així com el punts clau de la resta de campanyes que ofereix Google Ads. Configurarem el seguiment de conversions de les campanyes i la integració amb Google Analytics.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Taboo'ks 2021 | Del llibre a la pantalla

8 oct 10:30-16:30   Industry Room (Sala Garbí)    oberta
El Taboo’ks és una iniciativa del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que vol apropar la literatura i el cinema fantàstic, posant el focus en les adaptacions literàries per al cinema de producció fantàstica.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Cultura i educació: teixint complicitats

14 oct 10:30-14:15   Jardins Casino. Espai Pro / Taverna del la Fira   tancada
Jornada formativa per als professionals del sector i un espai de reflexió al voltant de les complicitats que es generen entre cultura i educació
més informació [+] 
Transformació digital

Brànding: la marca i el seu potencial en l'entorn digital

2 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Durant aquesta sessió entendrem què és el brànding i què aporta a la nostra marca i la nostra estratègia. També definirem quins són els punts clau que hem de tenir en compte per gestionar-lo correctament i veurem com aplicar-lo al món digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Quin és el millor gestor de continguts per a mi?

16 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació mirarem de donar resposta a una de les preguntes més habituals de professionals i empreses a l’hora de fer-se presents a internet: quina és la millor eina per fer un web, un blog o una botiga en línia?
més informació [+] 
Transformació digital

Com millorar la conversió del teu lloc web

23 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si navega per un web o en marxa. Naveguem de manera «intuïtiva», és a dir, «no llegim». Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una pàgina que triga a carregar o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

30 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les formen i quina estructura han de tenir, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?