Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

____________

 

 

 

 

Descarrega't la presentació aquí!

____________________________________

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

Activitats programades:

Gestió empresarial

Com millorar el teu dossier de patrocini

25-04-2017
INSCRIPCIONS TANCADES. El dossier de patrocini ha de tenir un contingut atractiu, que defineixi bé la causa del projecte, en destaqui els elements diferenciadors i, sobretot, reivindiqui l'impacte en l'entorn i els beneficis associats. Després d'una introducció sobre aspectes jurídics relatius al mecenatge, es treballaran els aspectes relacionats amb el dossier de patrocini en format de taller. Data límit per presentar el teu dossier de patrocini: 19 d'abril.
més informació [+] 
Transformació digital

Posicionament orgànic als cercadors (SEO)

27-04-2017
INSCRIPCIONS TANCADES. Establirem les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO en els cercadors des del punt de vista d’una empresa cultural que vol dur a terme accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Gestió empresarial

L'atenció a les persones amb discapacitat i necessitats especials en els equipaments escènics i musicals i cinemes

27-04-2017
INSCRIPCIONS TANCADES. En aquest taller veurem com afavorir una atenció de qualitat a les persones amb diversitat funcional usuàries dels equipaments escènics i musicals. Dotar als professionals que realitzen l’atenció directa d’eines personals que millorin la qualitat i el benestar de les persones amb diversitat funcional.Treballar casos i exemples concrets d’equipaments escènics i musicals adequats als criteris de diversitat i d’accessibilitat. Oferir competències concretes pel disseny i la gestió de mesures d’accessibilitat i/o per a l’atenció directa de persones amb discapacitat.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Esmorzars Label Lab: La mirada ‘start-up’: què en podem aprendre?

27-04-2017
Us convidem a participar en la cinquena sessió dels Esmorzars Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.
més informació [+] 
Internacionalització

Claus d'accés als mercats internacionals. Estratègies promocionals i de contractació per accedir al mercat italià.

04-05-2017, 05-05-2017
El Departament de Cultura, mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), col·labora en aquestes jornades professionals organitzades pel Mercat de Música Viva de Vic, que tenen com a eix central l'accés al mercat musical italià.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Jornada Professional D’A 2017 // Noves narratives. Distribució i promoció

04-05-2017
Noves narratives i nous formats de creació cinematogràfica —entesos com a eines per al desenvolupament de vies alternatives de distribució i nous mecanismes de promoció del contingut audiovisual— centraran aquesta jornada, que també vol oferir una visió de les diferents iniciatives i models de negoci que ofereix el nou paradigma.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Curs bàsic d’accessibilitat per a espais d’arts visuals

08-05-2017
Curs amb la finalitat de formar a les persones programadores i tècniques dels espais d’arts visuals en accessibilitat d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre,d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Repte - Idea - Mercat // Com aplicar un procés d’innovació a la teva empresa cultural?

09-05-2017
INSCRIPCIONS OBERTES. Jornada d’introducció al món de la innovació per descobrir les bases de la creativitat i la innovació a partir de la sistematització del pensament creatiu, el design thinking i el prototipatge.
més informació [+] 
Transformació digital

Eines per al community manager

10-05-2017
Twitter ha esdevingut una eina imprescindible tant per a la comunicació corporativa com per a l’ús personal. La xarxa social més immediata i ràpida és utilitzada diàriament per milions de persones i d’empreses com a font d’informació i com a via de promoció dels seus productes i serveis.
més informació [+] 
Competències transversals

Habilitats de comunicació: comunicació en la negociació

11-05-2017
L'objectiu d'aquest taller és conèixer els diferents estils d’interlocutors que podem tenir i les estratègies per connectar-hi. Aprendre a negociar amb eficàcia en diferents situacions
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Si la teva marca té històries, té futur (storytelling)

18-05-2017
Amb el taller de relat de marca (storytelling), el participant tindrà un nou enfocament per definir la seva estratègia de comunicació i aconseguir connectar amb un usuari que busca viure experiències emocionants per compartir
més informació [+] 
Transformació digital

Com hauria de ser el lloc web d'una empresa cultural

26-05-2017
En aquesta sessió veurem com hauria de ser un lloc web tant en l’àmbit tècnic com en el del màrqueting. Aprofundirem en la part de creació dels continguts i com podem crear pàgines d’aterratge per convertir el màxim de les visites que hem portat al lloc web des de les campanyes publicitàries.
més informació [+] 
Col·laboracions externes

Primavera Pro 2017

31-05-2017, 04-06-2017
El Departament de Cultura, a través de l'SDE i de l'Àrea de mercats del ICEC, reprèn la seva col·laboració amb el festival Primavera Sound, i en concret amb el PrimaveraPro 2017.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller d’iniciació a Instagram

07-06-2017
Voleu saber com funciona una xarxa social que ja té 500 milions d’usuaris al món i en voleu conèixer tots els detalls? En aquest taller descobrireu com podeu treure profit de la xarxa de moda en el vostre dia a dia i com us hi heu de moure per donar visibilitat al vostre projecte.
més informació [+] 
Gestió empresarial

L’accessibilitat en la comunicació dels espais escènics i musicals i cinemes

12-06-2017
El Disseny per a Tothom i la comunicació accessible són determinants a l'hora d'ajustar la nostra oferta a les necessitats reals d'un mercat en canvi i són factors estratègics per al desenvolupament de nous públics i la competitivitat de les nostres organitzacions.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller d'e-mail màrqueting

30-06-2017
En aquesta sessió veurem com funciona MailChimp, una de les eines més utilitzades a escala mundial, tot i que podreu aplicar els coneixements adquirits a qualsevol altra eina d’enviament de correus electrònics
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de Spotify

12-07-2017
Spotify no és tan sols una aplicació per reproduir música. És també una eina de primer ordre per crear continguts audiovisuals que ajudin a construir una imatge de marca a internet. Cada vegada hi ha més empreses (no necessàriament ràdios, televisions o discogràfiques) que hi aposten per connectar amb perfils d'usuaris concrets. A més, Spotify proporciona continguts frescos i de qualitat per difondre a xarxes socials, fomentar l’engagement i arribar a més públic.
més informació [+] 
Transformació digital

El web 3.0. La internet mòbil

14-07-2017
En aquesta sessió veurem per què és tan important que el nostre lloc web es vegi correctament des d’un dispositiu mòbil i veurem les diferents opcions de què disposem (web responsiu, web mòbil, aplicació web i aplicació). Així mateix, analitzarem les diferents maneres de dur a terme promocions per mitjà del mòbil i ens centrarem en l’ús del WhatsApp com a eina de comunicació entre les empreses i el seu públic en l’era del web 3.0.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de Periscope

13-09-2017
Periscope, l’aplicació de retransmissió de vídeos en directe, està vivint un autèntic boom a les xarxes socials i ha mostrat un potencial gairebé il·limitat. Esportistes, actors i actrius, mitjans de comunicació i testimonis d’esdeveniments excepcionals el fan servir. Però quin ús se’n pot fer a l’empresa? Per a què pot servir a un emprenedor? Com ens pot ajudar a donar-nos més visibilitat? Aquest curs s’endinsarà en aquests aspectes i mostrarà de quina manera podem fer servir Periscope com a eina de màrqueting 3.0.
més informació [+] 
Competències transversals

Habilitats de comunicació: comunicació en la negociació

14-09-2017
L'objectiu d'aquest taller és conèixer els diferents estils d’interlocutors que podem tenir i les estratègies per connectar-hi. Aprendre a negociar amb eficàcia en diferents situacions.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Finances bàsiques per a no financers I: el compte de resultats i el balanç

21-09-2017
Familiaritzar els assistents amb els conceptes econòmics i financers que afecten la seva activitat, tant si es tracta d'una societat com d'un autònom.
més informació [+] 
Transformació digital

Analítica web

22-09-2017
En aquest seminari s'explicarà, com podem extreure el màxim profit d’aquesta eina, des de la configuració inicial, entendre i aprendre les mètriques més importants, fins crear un propi panell de control personalitzat.
més informació [+] 
Competències transversals

Habilitats de comunicació. Com presentar amb èxit

26-10-2017
Parlar no sempre és comunicar; parlar és transmetre una informació mentre que comunicar és, a més a més, persuadir. El taller busca desenvolupar les nostres habilitats de comunicació per fer presentacions més persuasives i amb més impacte.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Finances bàsiques per a no financers II: anàlisi de comptes de resultats i de balanços dinàmics

23-11-2017
Familiaritzar els assistents amb els conceptes econòmics i financers que afecten la seva activitat, tant si es tracta d'una societat com d'un autònom.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
_______________
 
_______________
 
_________________________________
L'SDE us ofereix preus reduïts! 
 
 
_____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?