Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Transformació digital

Pla estratègic de comunicació en línia

2 mar 10:00-14:00   EN LÍNIA   oberta
Aquesta sessió inaugura els itineraris de Transformació digital 2021. Perquè el màrqueting digital sigui efectiu, és important no improvisar, conèixer bé el mercat i disposar d’un pla estratègic. Aprendrem a fer-ho seguint una metodologia provada i que ofereix molts bons resultats.
més informació [+] 
Transformació digital

Quina és la millor xarxa per a mi?

9 mar 10:00-12:00   EN LÍNIA   oberta
Saps quina és o quines són les xarxes socials que funcionen millor per a tu? Ets a la xarxa o a les xarxes adequades? Cal ser presents a totes les xarxes? Com pots saber quina xarxa fa servir el teu públic objectiu? En aquesta formació respondrem aquestes preguntes i aprendrem a definir una estratègia clara que dibuixi la nostra presència digital.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Promoure la perspectiva de gènere en la programació

10 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
Primera sessió del mòdul "Perspectiva de gènere als equipaments culturals". A partir de la diagnosi de la incidència de la perspectiva de gènere en la cultura, en aquesta sessió es presentaran eines que permetin aplicar aquests coneixements en la programació dels equipaments culturals, amb models generals i també d’específics per àmbits creatius.
més informació [+] 
Transformació digital

Eines per al community management

16 mar 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Durant aquesta sessió repassarem quines són les eines imprescindibles per a un gestor de comunitats (community manager). Ensenyarem com funcionen les eines de gestió i monitoratge principals i veurem com mesurar els indicadors clau d’acompliment (KPI) essencials de les xarxes socials més populars.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Perspectiva de gènere en la comunicació

17 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Segona sessió del mòdul "Perspectiva de gènere als equipaments culturals". Es plantejarà de manera pràctica com fer una comunicació interna i externa que tingui en compte la perspectiva de gènere. També es mostraran bones pràctiques en equipaments que ja estan aplicant aquesta mirada en la comunicació i en la relació amb els seus públics.
més informació [+] 
Transformació digital

Instagram: millora la teva estratègia (I i II)

23 mar 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació et descobrirem el potencial d’Instagram i aprendràs els punts clau d’una bona estratègia comunicativa per fer créixer el teu projecte dins i fora de la xarxa.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Eines i estratègies per a l’aplicació pràctica de la perspectiva de gènere en els projectes

24 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Darrera sessió del mòdul "Perspectiva de gènere als equipaments culturals". En aquesta sessió s’exposaran estratègies per implementar la perspectiva de gènere a l’estructura interna de l’equipament, tant en la seva visió programàtica com en el treball de la seva gestió.
més informació [+] 
Transformació digital

Telegram com a canal de comunicació

6 abr 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Telegram està creixent en nombre d’usuaris i s’està mostrant com un canal molt útil per fer arribar els nostres missatges al públic. En aquesta sessió veurem que Telegram ens permet comunicar d’una manera diferent respecte de WhatsApp i aprendrem què hi podem fer, com ens hi hem de comunicar, com ens hi hem de donar a conèixer, etc.
més informació [+] 
Competències transversals

Intel·ligència emocional en acció | La intel·ligència emocional

8 abr 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
La intel·ligència emocional es basa en un seguit de competències que es poden aprendre, practicar i integrar.
més informació [+] 
Transformació digital

Whatsapp Business: fes el salt professional a Whatsapp

13 abr 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
WhatsApp ens ha obert una nova porta amb l’arribada de WhatsApp Business. Ens permet anar més enllà i ens dona l’oportunitat d’un seguit de coses que poden suposar un nou canal per arribar al nostre públic. En aquesta sessió coneixerem aquesta eina i veurem amb detall com l’hem de fer servir i quines novetats presenta respecte del WhatsApp «normal», etc.
més informació [+] 
Gestió empresarial

L’accessibilitat en els nous formats d’arts escèniques i música, adaptació dels projectes d’inclusió en temps de COVID i bones pràctiques

14 abr 10:00-13:30   EN LÍNIA   tancada
Segona sessió del mòdul "L'accessibilitat en els espais escènics i musicals". Aquesta formació pretén assessorar els responsables de la programació, els responsables tècnics i les companyies per tal que intercanviïn propostes, metodologies, exemples i bones pràctiques en els nous formats que existeixen en les arts escèniques i la música, i com s’han adaptat els projectes en temps de COVID-19.
més informació [+] 
Competències transversals

Intel·ligència emocional en acció | La incertesa

15 abr 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
La incertesa és un gradient entre seguretat màxima i inseguretat màxima. Una realitat lligada a circumstàncies objectives, però que es viu subjectivament.
més informació [+] 
Transformació digital

LinkedIn en clau empresarial

20 abr 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació aprendràs com dissenyar un perfil a LinkedIn i com utilitzar la xarxa per generar oportunitats i créixer professionalment.
més informació [+] 
Competències transversals

Intel·ligència emocional en acció | La resiliència

22 abr 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
La resiliència és la capacitat de generar possibilitats en qualsevol circumstància peradversa que pugui ser d’entrada.
més informació [+] 
Transformació digital

Tik Tok

27 abr 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació et descobrirem el potencial de TikTok. Conèixer bé l’eina i familiaritzar-te amb el seu llenguatge és un avantatge competitiu en la teva comunicació a TikTok i també en altres xarxes.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a posicionar vídeos a YouTube per guanyar visualitzacions

4 mai 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
YouTube comença a estar molt concorreguda, de manera que és important conèixer les tècniques de posicionament natural que s’hi poden fer servir per guanyar visibilitat. En aquesta formació explicarem quins són els passos necessaris per posicionar els vídeos a YouTube, millorar la nostra visibilitat a la plataforma i guanyar audiència per als nostres continguts i la nostra marca.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Stories

6 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació aprendràs a crear una estratègia comunicativa per a les stories i descobriràs trucs i consells per fer les stories més atractives i aconseguir més interaccions amb la teva comunicació a Instagram.
més informació [+] 
Transformació digital

Analítica a les xarxes socials

11 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Saber interpretar les dades que ens ofereixen les xarxes socials és bàsic per poder corregir i optimitzar les accions de comunicació que hi duem a terme. En aquesta sessió aprendrem a millorar la nostra estratègia en línia gràcies a les dades que ens ofereixen les xarxes.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Reels

13 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Reels és una nova funció d’Instagram que et permet crear vídeos dinàmics, creatius i divertits. Vídeos que són tendència i als quals Instagram els està donant molta visibilitat. En aquesta formació veuràs com pots innovar la teva comunicació amb els vídeos de reels, com són els vídeos que agraden més i aprendràs a fer els teus propis vídeos.
més informació [+] 
Transformació digital

Social ads: publicitat a Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn

18 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
La publicitat en línia és una de les tècniques bàsiques per donar a conèixer els nostres productes i serveis i portar visites al nostre lloc web, però crear campanyes no és fàcil i optimitzar-les quan ja estan creades tampoc. En aquesta sessió i en el taller pràctic posterior, aprendrem a fer-ho.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: social ads

20 mai 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquest taller aprendrem a crear campanyes publicitàries efectives a Facebook i a Instagram.
més informació [+] 
Transformació digital

Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials

25 mai 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Facebook, Instagram i Twitter són una eina imprescindible per fer arribar missatges al nostre públic. En aquest curs t'explicarem com pots fer arribar els teus missatges de manera òptima al teu públic, què has de tenir en compte a l'hora d'escriure i repassarem tot allò que cal fer i, sobretot, què no s'ha de fer quan comuniquem en aquestes xarxes socials.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

L’accessibilitat en la comunicació en els museus i els centres i espais d’arts visuals

26 mai 10:00-13:30   EN LÍNIA   tancada
Segona sessió del mòdul "L'accessibilitat en els museus i els centres i espais d’arts visuals". La comunicació accessible és determinant a l’hora d’ajustar la nostra oferta a les necessitats reals del públic, i és un factor estratègic per al desenvolupament de nous públics.
més informació [+] 
Transformació digital

Gestió de crisis a les xarxes socials en temps de COVID-19

1 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Com hem de gestionar una crisi a les xarxes socials? En aquesta sessió veurem com cal actuar davant una crisi a les xarxes socials i com podem evitar tenir-ne. Igualment, veurem com afecta a les nostres xarxes socials la crisi mundial actual i descobrirem com treballar-hi i com podem aportar valor en la nostra comunicació per gestionar el moment actual.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials

8 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes i, damunt, ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho.
més informació [+] 
Transformació digital

L'eina fa la feina: eines gratuïtes per crear continguts per a les teves xarxes

8 jun 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
La creació de continguts per a les diverses xarxes socials, webs i blogs requereix coneixements i temps. Internet ens ofereix un seguit d’eines molt intuïtives i gratuïtes que ens faciliten aquestes tasques. Aquestes eines en línia ens ajuden a fer tota aquesta feina amb més eficiència i en menys temps. En aquest curs descobrirem quines són aquestes eines i com ens poden ajudar.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

22 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Aquesta formació pretén endinsar-nos en el món del màrqueting digital perquè entenguem com funciona i n’aprenguem els conceptes i canals bàsics. La sessió consta d’una introducció al màrqueting en què s’expliquen els conceptes bàsics i profunditza en l’ús de cada canal, en els seus beneficis i aplicacions i en les diferències que tenen entre si.
més informació [+] 
Transformació digital

Màrqueting d'influencers: com fer créixer la teva marca

29 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem tots els conceptes necessaris per ser capaços de crear, des de zero, una campanya amb els influenciadors (influencers) adequats. Veurem quins influenciadors existeixen i les diferents col·laboracions que podem establir amb ells.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Typeform

1 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Typeform és una aplicació en núvol molt popular que permet crear formularis i enquestes molt atractius per recollir i compartir informació fàcilment. En aquest taller aprendràs a fer servir aquesta plataforma, que ha revolucionat la manera de recopilar i compartir informació. Una nova generació d’enquestes i formularis en línia ja és aquí.
més informació [+] 
Transformació digital

Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting

6 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
WhatsApp és una gran eina per estar en contacte amb el nostre públic i arribar a més persones. Ens dona immediatesa i comoditat, i ofereix la possibilitat que el nostre públic objectiu pugui entrar en conversa directa amb nosaltres. Però cal fer-ho bé, si no, se'ns pot girar en contra. En aquesta formació t'explicarem com pots fer màrqueting a través de WhatsApp i obrir noves vies de comunicació directa.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Genially

8 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear continguts i presentacions molt visuals, interactives i multimèdia per comunicar-te amb el teu públic de manera impactant i efectiva? En aquest taller aprendràs a fer servir Genially, una eina en línia senzilla i gratuïta que et permetrà virtualitzar i crear continguts que enganxin el teu públic.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp

13 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem què és el màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i com podem utilitzar aquesta tècnica per mantenir les relacions amb els nostres clients, sigui amb correus electrònics puntuals, sigui amb un butlletí o una newsletter.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Canva

15 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear peces gràfiques de manera ràpida, senzilla i gratuïta amb Canva? En aquest taller t’ensenyarem a crear plantilles de marca, dossiers i altres materials per promocionar el teu negoci amb aquest programari en línia gratuït.
més informació [+] 
Transformació digital

Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual

20 jul 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Aquesta formació té l’objectiu de facilitar a les empreses del sector cultural la creació d’una estratègia enfocada en els continguts audiovisuals i la iniciació en la producció de continguts que les ajudin a millorar els objectius plantejats.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Mailchimp

22 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Aquest és un taller pràctic de creació de butlletins i correus electrònics massius per als participants de la sessió de màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i Mailchimp.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

7 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic als cercadors (SEO) des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: SEO (I)

9 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta primera part del taller pràctic de SEO desenvoluparem una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, analitzarem la competència i farem anàlisi de paraules clau des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals i/o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: SEO (II)

16 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
La segona part del taller SEO la centrarem en l’anàlisi tècnic del web per descobrir punts de millora de SEO on page, intentant implementar-los in situ. Aplicarem l’estratègia de continguts amb tècniques de densitat i rellevància. Crearem un tauler de control de SEO i establirem com mantenir-lo al llarg del temps.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

21 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Analítica web (I)

23 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Comencem el taller amb la configuració inicial, per determinar que funciona correctament. Descobrirem els esdeveniments de base de GA 4.0, i explicarem com podem crear els nostres esdeveniments. Seguirem navegant per les opcions generals, visualitzant els informes amb les mètriques i dimensions més importants.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Analítica web (II)

30 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Seguim amb la configuració de segments de sistema, i amb la creació de segments personalitzats per poder comparar dades o analitzar-les per separat. Crearem l’anàlisi o els informes personalitzats en què podrem visualitzar la informació en funció de les nostres necessitats, i configurarem les audiències per fer remàrqueting.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

5 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Google Ads (I)

7 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Descobrirem els tipus de campanyes i la terminologia bàsica. Ens centrarem en la definició estratègica de les campanyes i planificarem què s’ha de promocionar, a qui, quan i on. Començarem a construir una campanya de recerca (search) efectiva i descobrirem les claus per administrar-la i optimitzar-la.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Google Ads (II)

14 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Seguirem amb les campanyes de display, remàrqueting i vídeo, així com el punts clau de la resta de campanyes que ofereix Google Ads. Configurarem el seguiment de conversions de les campanyes i la integració amb Google Analytics.
més informació [+] 
Transformació digital

Brànding: la marca i el seu potencial en l'entorn digital

2 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Durant aquesta sessió entendrem què és el brànding i què aporta a la nostra marca i la nostra estratègia. També definirem quins són els punts clau que hem de tenir en compte per gestionar-lo correctament i veurem com aplicar-lo al món digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Quin és el millor gestor de continguts per a mi?

16 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació mirarem de donar resposta a una de les preguntes més habituals de professionals i empreses a l’hora de fer-se presents a internet: quina és la millor eina per fer un web, un blog o una botiga en línia?
més informació [+] 
Transformació digital

Com millorar la conversió del teu lloc web

23 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si navega per un web o en marxa. Naveguem de manera «intuïtiva», és a dir, «no llegim». Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una pàgina que triga a carregar o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

30 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les formen i quina estructura han de tenir, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
 
 
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
    
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?