Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

22 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   oberta
Aquesta formació pretén endinsar-nos en el món del màrqueting digital perquè entenguem com funciona i n’aprenguem els conceptes i canals bàsics. La sessió consta d’una introducció al màrqueting en què s’expliquen els conceptes bàsics i profunditza en l’ús de cada canal, en els seus beneficis i aplicacions i en les diferències que tenen entre si.
més informació [+] 
Gestió empresarial

4YFN Barcelona

28 jun, 1 jul 09:00-19:00   Fira Gran Via (Hall 2)   tancada
El 4YFN reuneix sota un mateix sostre emprenedors, inversors, empreses, institucions públiques i organitzadors d’esdeveniments, als quals ofereix activitats personalitzades de networking, tallers d’habilitats tècniques, xerrades, eines de connectivitat i programes d’innovació per afavorir la bona salut del sector tecnològic
més informació [+] 
Transformació digital

Màrqueting d'influencers: com fer créixer la teva marca

29 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem tots els conceptes necessaris per ser capaços de crear, des de zero, una campanya amb els influenciadors (influencers) adequats. Veurem quins influenciadors existeixen i les diferents col·laboracions que podem establir amb ells.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Typeform

1 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Typeform és una aplicació en núvol molt popular que permet crear formularis i enquestes molt atractius per recollir i compartir informació fàcilment. En aquest taller aprendràs a fer servir aquesta plataforma, que ha revolucionat la manera de recopilar i compartir informació. Una nova generació d’enquestes i formularis en línia ja és aquí.
més informació [+] 
Transformació digital

Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting

6 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
WhatsApp és una gran eina per estar en contacte amb el nostre públic i arribar a més persones. Ens dona immediatesa i comoditat, i ofereix la possibilitat que el nostre públic objectiu pugui entrar en conversa directa amb nosaltres. Però cal fer-ho bé, si no, se'ns pot girar en contra. En aquesta formació t'explicarem com pots fer màrqueting a través de WhatsApp i obrir noves vies de comunicació directa.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Circ i món empresarial

7 jul 10:00-13:15   EN LÍNIA   tancada
La jornada té com a objectiu donar a conèixer les potencialitats del circ al món de l’empresa, a través de diverses ponències i taules rodones que reuniran professionals del circ amb directius d’empreses no culturals per establir un diàleg i explorar possibles sinergies entre els dos mons
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Genially

8 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear continguts i presentacions molt visuals, interactives i multimèdia per comunicar-te amb el teu públic de manera impactant i efectiva? En aquest taller aprendràs a fer servir Genially, una eina en línia senzilla i gratuïta que et permetrà virtualitzar i crear continguts que enganxin el teu públic.
més informació [+] 
Transformació digital

Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp

13 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió aprendrem què és el màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i com podem utilitzar aquesta tècnica per mantenir les relacions amb els nostres clients, sigui amb correus electrònics puntuals, sigui amb un butlletí o una newsletter.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Canva

15 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear peces gràfiques de manera ràpida, senzilla i gratuïta amb Canva? En aquest taller t’ensenyarem a crear plantilles de marca, dossiers i altres materials per promocionar el teu negoci amb aquest programari en línia gratuït.
més informació [+] 
Transformació digital

Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual

20 jul 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Aquesta formació té l’objectiu de facilitar a les empreses del sector cultural la creació d’una estratègia enfocada en els continguts audiovisuals i la iniciació en la producció de continguts que les ajudin a millorar els objectius plantejats.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Mailchimp

22 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Aquest és un taller pràctic de creació de butlletins i correus electrònics massius per als participants de la sessió de màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i Mailchimp.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

7 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic als cercadors (SEO) des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: SEO (I i II)

9 set, 16 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Desenvoluparem una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, analitzarem la competència i farem anàlisi de paraules clau des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals i/o internacionals. PART II: Ens centrarem en l’anàlisi tècnic del web per descobrir punts de millora de SEO on page, intentant implementar-los in situ. Aplicarem l’estratègia de continguts amb tècniques de densitat i rellevància. Crearem un tauler de control de SEO i establirem com mantenir-lo al llarg del temps.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

21 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Analítica web (I i II)

23 set, 30 set 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Començarem amb la configuració inicial, per determinar que funciona correctament. Descobrirem els esdeveniments de base de GA 4.0, i explicarem com podem crear els nostres esdeveniments. Seguirem navegant per les opcions generals, visualitzant els informes amb les mètriques i dimensions més importants. PART II: Seguirem amb la configuració de segments de sistema, i amb la creació de segments personalitzats per poder comparar dades o analitzar-les per separat. Crearem l’anàlisi o els informes personalitzats en què podrem visualitzar la informació en funció de les nostres necessitats, i configurarem les audiències per fer remàrqueting.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

5 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller pràctic: Google Ads (I i II)

7 oct, 14 oct 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
PART I: Descobrirem els tipus de campanyes i la terminologia bàsica. Ens centrarem en la definició estratègica de les campanyes i planificarem què s’ha de promocionar, a qui, quan i on. Començarem a construir una campanya de recerca (search) efectiva i descobrirem les claus per administrar-la i optimitzar-la. PART II: seguirem amb les campanyes de display, remàrqueting i vídeo, així com el punts clau de la resta de campanyes que ofereix Google Ads. Configurarem el seguiment de conversions de les campanyes i la integració amb Google Analytics.
més informació [+] 
Transformació digital

Brànding: la marca i el seu potencial en l'entorn digital

2 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
Durant aquesta sessió entendrem què és el brànding i què aporta a la nostra marca i la nostra estratègia. També definirem quins són els punts clau que hem de tenir en compte per gestionar-lo correctament i veurem com aplicar-lo al món digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Quin és el millor gestor de continguts per a mi?

16 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta formació mirarem de donar resposta a una de les preguntes més habituals de professionals i empreses a l’hora de fer-se presents a internet: quina és la millor eina per fer un web, un blog o una botiga en línia?
més informació [+] 
Transformació digital

Com millorar la conversió del teu lloc web

23 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si navega per un web o en marxa. Naveguem de manera «intuïtiva», és a dir, «no llegim». Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una pàgina que triga a carregar o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

30 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les formen i quina estructura han de tenir, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?