Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Gestió empresarial

Perspectiva de gènere en el món del teatre

13 abr, 17 abr 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
Mòdul de dues sessions adreçat als responsables de la programació i els responsables tècnics dels equipaments, espais culturals i persones professionals del teatre, i s’hi tractarà les especificitats de la perspectiva de gènere en el món del teatre, així com la seva aplicació en base als diferents rols i oficis que en formen part
més informació [+] 
Transformació digital

Crea els teus pòdcasts i arriba a més públic (inicial)

18 abr 10:00-12:30   En línia   oberta
L’ús del pòdcast és tendència en el màrqueting digital. La veu és la matèria primera en aquest nou i popular format de comunicació digital que cada cop fan servir més marques i xarxes per arribar a noves audiències. Apunta’t a la nova tendència i crea els teus pòdcasts amb Anchor, un programari gratuït molt popular i fàcil de fer servir.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Introducció a la gestió de projectes culturals i artístics

19 abr 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   oberta
taller introductori per proporcionar les habilitats i els coneixements necessaris per iniciar un projecte, executar les tasques assignades i gestionar-lo amb èxit.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea i edita els teus podcast amb Audacity (avançat)

25 abr 10:00-14:00   ESCI-UPF. Aula Mango 2.1   tancada
Vols aprendre a enregistrar i editar els teus pòdcasts de manera professional amb un programari gratuït com Audacity? Apunta’t a la nova tendència del màrqueting digital i crea els teus pòdcasts amb Audacity.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Mòdul d'accessibilitat als projectes culturals. El web accessible i el disseny universal

27 abr 10:00-13:30   EN LÍNIA   tancada
El web accessible i el seu disseny és determinant a l’hora d’ajustar la nostra oferta a les necessitats reals del públic, i és un factor estratègic per al desenvolupament de nous públics
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors SEO

9 mai 10:00-12:30   En línia   tancada
En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Com passar d’Universal Analytics a Google Analytics 4

16 mai 10:00-14:00   ESCI-UPF. Aula Mango 2.1   tancada
A finals del 2023, les cookies (galetes) deixaran de ser suportades pels navegadors. Google Analytics 3 (o Universal Analytics) es va crear el 2004 basat en aquesta tecnologia. Ja fa més d’un any que Google va treure una nova versió adaptada a la nova tecnologia, però no és tan senzill passar d’un Google Analytics a l’altre, ja que els criteris del que és una visita o sobre quin és l’objectiu del lloc web ara són molt diferents.
més informació [+] 
Transformació digital

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 1 - conceptes)

23 mai 10:00-12:30   En línia   tancada
Els NFT s’han convertit en un element clau per a les comunitats dins la cadena de blocs (blockchain). La creació de NFT ens obre un univers de possibilitats noves per construir comunitat, vendre entrades per a espectacles, monetitzar actius físics i digitals… En aquesta càpsula veurem els diversos tipus de NFT que tenim disponibles. Et mostrarem utilitats i aplicacions pràctiques, veurem exemples d’algunes marques i de com els estan utilitzant i et proposarem idees per al sector cultural.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

La intel·ligència artificial aplicada a textos, imatges i vídeos

29 mai 10:00-14:00   EN LÍNIA   oberta
Com poden els i les artistes aprofitar aquesta oportunitat i treure profit d’una nova eina al seu servei? En aquesta proposta formativa farem un breu abordatge teòric del fenomen i mirarem d’explicar de manera pràctica l’ús de diferents eines que poden ajudar-nos en els processos creatius de textos i imatges.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Mòdul d'accessibilitat als projectes culturals. Com organitzar funcions, activitats de foment i creació de continguts escènics, musicals i audiovisuals accessibles

1 jun 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Aquesta formació pretén assessorar i dotar els sectors escènics, musicals i cinemes de propostes, pautes, exemples i bones pràctiques per tal de dur a terme funcions i activitats que fomentin l’accessibilitat.
més informació [+] 
Transformació digital

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 2 - pràctica)

6 jun 10:00-14:00   ESCI-UPF. Aula Mango 2.1   tancada
En aquesta sessió pràctica crearem un NFT a partir d’una imatge. Veurem quina informació ha d’incloure, tipus de contractes intel·ligents (smarts contracts) i com afegir-los. Per comercialitzar els nostres NFT, cal conèixer en quins entorns es troba la nostra comunitat. Veurem diversos mercats on comercialitzar i les particularitats de cadascun. Practicarem amb eines per fer un seguiment de la traçabilitat dels nostres NFT. Veurem on s’emmagatzemen els fitxers i les imatges i descarregarem en directe el nostre POAP de participació en el curs.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

El Pla de Comunicació: com ha de ser i per a què serveix

7 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada
Per què és important tenir un pla de comunicació i quins beneficis pot aportar al meu nostre projecte cultural?
més informació [+] 
Transformació digital

DAOs les noves comunitats Web 3.0 (part 1 - conceptes)

13 jun 10:00-12:30   En línia   tancada
La cadena de blocs ha desenvolupat noves eines de participació transparents i fiables que han propiciat la creació de comunitats organitzades com a DAO (organitzacions autònomes descentralitzades). En aquesta càpsula veurem diversos exemples de DAO, com s’organitzen i quines eines de participació i de governança tenen. També veurem exemples de comunitats d’artistes i d’empreses que han creat noves economies gràcies a la participació de les DAO.
més informació [+] 
Transformació digital

DAOs les noves comunitats Web 3.0 (part 2- pràctica)

20 jun 10:00-14:00   ESCI-UPF. Aula Mango 2.1   tancada
Farem una part pràctica. Mostrarem com està funcionant una DAO existent, com s’estructura i quines eines fa servir per participar i fer les votacions. Veurem com es genera una DAO a la cadena de blocs (blockchain) i amb quines eines ho podem fer. Mostrarem noves eines que estan en fase experimental i que facilitaran la posada en marxa i la gestió d’una DAO. I acabarem amb consells per gestionar les DAO i incentivar la participació.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

3 oct 10:00-12:30   En línia   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Crea el teu pla de comunicació amb assessorament

4 oct, 11 oct, 18 oct 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Acompanyarem un grup de projectes culturals en la creació del seu pla de comunicació
més informació [+] 
Transformació digital

Funnels de conversió: com construir un embut que converteixi

10 oct 10:00-12:30   En línia   tancada
Durant aquesta sessió t’explicarem què és un embut de conversió (funnel) i quina és la seva utilitat dins d’una estratègia de màrqueting. També t’ensenyarem a implementar-lo perquè puguis aplicar tots els beneficis que ofereix i aconsegueixis augmentar vendes o automatitzar processos.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea el marxandatge de la teva marca amb Canva

17 oct 10:00-12:30   En línia   tancada
Vols aprendre a crear fàcilment elements de marxandatge per a la teva marca o els teus esdeveniments? Samarretes, tasses, bosses de tela, ampolles reciclables, adhesius, targetes... En aquest taller pràctic aprendràs a crear el marxandatge de la teva marca amb un programari fàcil i gratuït com Canva.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació audiovisual inclusiva i no sexista: com han de ser les nostres fotos i vídeos?

24 oct 10:00-12:30   En línia   tancada
Normalment, quan parlem de comunicació inclusiva i no sexista pensem en el text. Però, i el llenguatge audiovisual? Avui dia, comuniquem molt més a través de les nostres fotos i vídeos en xarxes socials i webs, infografies, cartells, etc. Com podem fer que aquests missatges audiovisuals siguin construïts amb perspectiva de gènere? Ho descobrirem en aquest taller.
més informació [+] 
Transformació digital

Eines de dinamització de sessions o reunions

31 oct 10:00-12:30   En línia   tancada
Vols aprendre a treballar amb les eines més populars del mercat per dinamitzar les sessions de treball o les reunions? Slido o Miro són eines digitals que avui dia fan servir equips i professionals per fer més dinàmiques, productives i entretingudes les sessions de treball virtuals o les reunions. Totes dues eines disposen d’una versió gratuïta, que és la que farem servir en aquest taller.
més informació [+] 
Transformació digital

Millora la comunicació amb el teu equip i col·laboradors amb Slack

7 nov 10:00-12:30   En línia   tancada
Vols aprendre a treballar amb l’eina de comunicació i col·laboració més popular del mercat? Vols descongestionar la safata d’entrada del teu correu? Slack és un programari que fan servir els equips i els grups que volen treballar de manera àgil, ràpida i productiva. És el programari on es produeix el dia a dia dels projectes, i s’integra a la perfecció amb Trello i altres eines de gestió de projectes.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?