Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Col·laboracions externes

Programa CREAMEDIA

9 gen, 12 feb --:-----:--   Almogàvers Business Factory   tancada
CREAMEDIA és un programa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Finances bàsiques per a no financers: gestió i aplicació dels costos empresarials i de nous projectes

9 feb 09:00-12:00   EN LÍNIA   oberta
Familiaritzar els assistents amb els conceptes economicofinancers de gestió i aplicació dels costos empresarials i de nous projectes que afecten la seva activitat, tant si es tracta d’una societat com d’un autònom
més informació [+] 
Transformació digital

Cinc idees clau per fer una campanya de comunicació digital

14 feb 10:00-12:30   Online   oberta
Ens movem en un món sobrecarregat d’informació. En aquest context, necessitem trobar elements que ens permetin destacar i aconseguir l’atenció del nostre públic. En aquest curs, aprendrem les cinc coses que sempre hem de tenir en compte quan engeguem una campanya de comunicació digital. Convé que els nostres projectes generin excuses de comunicació, relats, que ens permetin en un moment donat sortir a l’escenari i explicar qui som i què oferim.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Finances bàsiques per a no financers: gestió de pressupostos per a projectes

16 feb 09:00-12:00   EN LÍNIA   oberta
Familiaritzar els assistents amb els conceptes economicofinancers de la gestió de pressupostos per a projectes que afecten l’activitat d’una societat i conèixer l’impacte que tenen en el negoci.
més informació [+] 
Jurídic i fiscal

Mòdul Jurídic i fiscal. Sessions d'actualització | L'Estatut de l'Artista: actualitat, èxits i reptes

22 feb 10:00-12:30   Sala d'actes Arts Santa Mònica   oberta
Des de l'SDE organitzem un mòdul formatiu per donar a conèixer les novetats i darreres actualitzacions de l’àmbit jurídic i fiscal que afecten a empreses i professionals del sector cultural. Es programaran 6 sessions presencials que es duran a terme al llarg de 2023 i, sota la mirada de juristes experts i professionals del sector cultural, es tractaran diferents temes. L’objectiu és fer una actualització dels continguts jurídics i fiscals més rellevants relacionats directament amb el sector cultural.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Presentació Consultoria Cultura 2023

23 feb 12:00-13:15   EN LÍNIA   oberta
En aquesta sessió us informarem de les modalitats i especificitats d'aquest ajut i us presentarem, de la mà de les empreses sol·licitants i les empreses consultores- quin ha estat el punt de partida, com s'ha desenvolupat el procés de treball i quins han estat els resultats finals.
més informació [+] 
Transformació digital

Com fidelitzar el teu públic a través dels teus canals digitals

28 feb 10:00-12:30   Online   tancada
En aquest curs aprendrem a conèixer l’embut de conversió (funnel) d’experiència dels nostres usuaris digitals, i com fidelitzar-los perquè formin part de la nostra comunitat.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Lideratge efectiu i conscient: Jo | Autoconeixement

1 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Enquadrar les emocions com a informació i energia, i oferir eines que permetin accedir a aquestes emocions de manera satisfactòria. Generar autoconeixement i reflexió a partir de la identificació de patrons emocionals, així com de les preferències del cervell a l’hora de destriar informació, prendre decisions i trobar motivació.
més informació [+] 
Transformació digital

Quina és la millor xarxa per a una empresa cultural?

7 mar 10:00-12:30   Online   tancada
Saps quina és o quines són les xarxes socials que funcionen millor per a la teva empresa cultural? Ets a la xarxa o xarxes adequades? Cal ser presents en totes? Com pots saber quina fa servir el teu públic objectiu? En aquest curs respondrem a aquestes preguntes i dibuixarem el mapa de quina ha de ser la nostra presència a les xarxes socials.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Lideratge efectiu i conscient: Equip | Diversitat

8 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Entendre la necessitat de comportaments i perfils diversos per tal de poder treballar de manera efectiva. Prendre consciència de la importància de la empatia per tal de poder col·laborar. Enquadrar el moment de maduresa d’un equip.
més informació [+] 
Transformació digital

Planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat

14 mar 10:00-12:30   Online   tancada
Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes, i a sobre ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Lideratge efectiu i conscient: Organització | Complexitat

15 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Familiaritzar-se amb l’aproximació sistèmica a les organitzacions. Contactar amb la informació dels diferents sistemes de creences associats a les diferents tipologies d’organitzacions. Vivenciar emocions col·lectives i tenir experiència del seu impacte.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació a les xarxes socials: efectivitat sense fer soroll

21 mar 10:00-12:30   Online   tancada
Les xarxes socials són plataformes on hi ha molt soroll. Com podem fer que les nostres xarxes siguin efectives i aconsegueixin els nostres objectius i, alhora, evitem generar soroll? En aquesta formació ens endinsarem en què és informació útil, necessària i que dona conversió, i assenyalarem aquell tipus de comunicació que ens genera feina, però no ens dona cap resultat.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Lideratge efectiu i conscient: Jo | lideratge

22 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Conèixer i vivenciar diferents estils de lideratge. Augmentar el repertori disponible i identificar potencial i espai de millora personal. Conèixer eines aplicades per a una comunicació més efectiva i plena.
més informació [+] 
Transformació digital

Segmentació de públics a Meta Ads (Instagram i Facebook Ads)

28 mar 10:00-12:30   Online   tancada
En aquest taller explicarem com aprendre a segmentar correctament una campanya publicitària en línia en canals com Instagram Ads o Facebook Ads. Només a través d’una segmentació correcta aconseguirem rendibilitzar les nostres campanyes en línia i, per això, és molt important que les marques aprenguin a segmentar correctament per esprémer al màxim les seves inversions publicitàries.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Descobreix com la teva marca té històries per explicar (transmèdia storytelling)

29 mar 09:30-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Mitjançant la cirurgia narrativa descobriràs l’estratègia per connectar d’una forma emocional amb la teva audiència
més informació [+] 
Transformació digital

Crea els teus pòdcasts i arriba a més públic (inicial)

18 abr 10:00-12:30   Online   tancada
L’ús del pòdcast és tendència en el màrqueting digital. La veu és la matèria primera en aquest nou i popular format de comunicació digital que cada cop fan servir més marques i xarxes per arribar a noves audiències. Apunta’t a la nova tendència i crea els teus pòdcasts amb Anchor, un programari gratuït molt popular i fàcil de fer servir.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea i edita els teus podcast amb Audacity (avançat)

25 abr 10:00-14:00   Presencial   tancada
Vols aprendre a enregistrar i editar els teus pòdcasts de manera professional amb un programari gratuït com Audacity? Apunta’t a la nova tendència del màrqueting digital i crea els teus pòdcasts amb Audacity.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors SEO

9 mai 10:00-12:30   Online   tancada
En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Com passar d’Universal Analytics a Google Analytics 4

16 mai 10:00-14:00   Presencial   tancada
A finals del 2023, les cookies (galetes) deixaran de ser suportades pels navegadors. Google Analytics 3 (o Universal Analytics) es va crear el 2004 basat en aquesta tecnologia. Ja fa més d’un any que Google va treure una nova versió adaptada a la nova tecnologia, però no és tan senzill passar d’un Google Analytics a l’altre, ja que els criteris del que és una visita o sobre quin és l’objectiu del lloc web ara són molt diferents.
més informació [+] 
Transformació digital

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 1 - conceptes)

23 mai 10:00-12:30   Online   tancada
Els NFT s’han convertit en un element clau per a les comunitats dins la cadena de blocs (blockchain). La creació de NFT ens obre un univers de possibilitats noves per construir comunitat, vendre entrades per a espectacles, monetitzar actius físics i digitals… En aquesta càpsula veurem els diversos tipus de NFT que tenim disponibles. Et mostrarem utilitats i aplicacions pràctiques, veurem exemples d’algunes marques i de com els estan utilitzant i et proposarem idees per al sector cultural.
més informació [+] 
Transformació digital

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 2 - pràctica)

6 jun 10:00-14:00   Presencial   tancada
En aquesta sessió pràctica crearem un NFT a partir d’una imatge. Veurem quina informació ha d’incloure, tipus de contractes intel·ligents (smarts contracts) i com afegir-los. Per comercialitzar els nostres NFT, cal conèixer en quins entorns es troba la nostra comunitat. Veurem diversos mercats on comercialitzar i les particularitats de cadascun. Practicarem amb eines per fer un seguiment de la traçabilitat dels nostres NFT. Veurem on s’emmagatzemen els fitxers i les imatges i descarregarem en directe el nostre POAP de participació en el curs.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

El Pla de Comunicació: com ha de ser i per a què serveix

7 jun 10:00-13:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Per què és important tenir un pla de comunicació i quins beneficis pot aportar al meu nostre projecte cultural?
més informació [+] 
Transformació digital

DAOs les noves comunitats Web 3.0 (part 1 - conceptes)

13 jun 10:00-12:30   Online   tancada
La cadena de blocs ha desenvolupat noves eines de participació transparents i fiables que han propiciat la creació de comunitats organitzades com a DAO (organitzacions autònomes descentralitzades). En aquesta càpsula veurem diversos exemples de DAO, com s’organitzen i quines eines de participació i de governança tenen. També veurem exemples de comunitats d’artistes i d’empreses que han creat noves economies gràcies a la participació de les DAO.
més informació [+] 
Transformació digital

DAOs les noves comunitats Web 3.0 (part 2- pràctica)

20 jun 10:00-14:00   Presencial   tancada
Farem una part pràctica. Mostrarem com està funcionant una DAO existent, com s’estructura i quines eines fa servir per participar i fer les votacions. Veurem com es genera una DAO a la cadena de blocs (blockchain) i amb quines eines ho podem fer. Mostrarem noves eines que estan en fase experimental i que facilitaran la posada en marxa i la gestió d’una DAO. I acabarem amb consells per gestionar les DAO i incentivar la participació.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

3 oct 10:00-12:30   Online   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Crea el teu pla de comunicació amb assessorament

4 oct, 11 oct, 18 oct 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Acompanyarem un grup de projectes culturals en la creació del seu pla de comunicació
més informació [+] 
Transformació digital

Funnels de conversió: com construir un embut que converteixi

10 oct 10:00-12:30   Online   tancada
Durant aquesta sessió t’explicarem què és un embut de conversió (funnel) i quina és la seva utilitat dins d’una estratègia de màrqueting. També t’ensenyarem a implementar-lo perquè puguis aplicar tots els beneficis que ofereix i aconsegueixis augmentar vendes o automatitzar processos.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea el marxandatge de la teva marca amb Canva

17 oct 10:00-12:30   Online   tancada
Vols aprendre a crear fàcilment elements de marxandatge per a la teva marca o els teus esdeveniments? Samarretes, tasses, bosses de tela, ampolles reciclables, adhesius, targetes... En aquest taller pràctic aprendràs a crear el marxandatge de la teva marca amb un programari fàcil i gratuït com Canva.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació audiovisual inclusiva i no sexista: com han de ser les nostres fotos i vídeos?

24 oct 10:00-12:30   Online   tancada
Normalment, quan parlem de comunicació inclusiva i no sexista pensem en el text. Però, i el llenguatge audiovisual? Avui dia, comuniquem molt més a través de les nostres fotos i vídeos en xarxes socials i webs, infografies, cartells, etc. Com podem fer que aquests missatges audiovisuals siguin construïts amb perspectiva de gènere? Ho descobrirem en aquest taller.
més informació [+] 
Transformació digital

Eines de dinamització de sessions o reunions

31 oct 10:00-12:30   Online   tancada
Vols aprendre a treballar amb les eines més populars del mercat per dinamitzar les sessions de treball o les reunions? Slido o Miro són eines digitals que avui dia fan servir equips i professionals per fer més dinàmiques, productives i entretingudes les sessions de treball virtuals o les reunions. Totes dues eines disposen d’una versió gratuïta, que és la que farem servir en aquest taller.
més informació [+] 
Transformació digital

Millora la comunicació amb el teu equip i col·laboradors amb Slack

7 nov 10:00-12:30   Online   tancada
Vols aprendre a treballar amb l’eina de comunicació i col·laboració més popular del mercat? Vols descongestionar la safata d’entrada del teu correu? Slack és un programari que fan servir els equips i els grups que volen treballar de manera àgil, ràpida i productiva. És el programari on es produeix el dia a dia dels projectes, i s’integra a la perfecció amb Trello i altres eines de gestió de projectes.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?