Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Transformació digital

Taller d'Stories

2 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA
REPETIM LA SESSIÓ DEL 28 DE MAIG! Les Stories són imprescindibles en la nostra estratègia a Instagram. Són claus per a crear comunitat i fidelitzar clientela. En aquesta formació donarem les eines per crear una estratègia comunicativa per les stories
més informació [+] 
Transformació digital

Posicionament de vídeos a Youtube

4 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA
En aquesta formació explicarem quins són els passos necessaris per a posicionar de forma natural (SEO) els vídeos a Youtube, i d’aquesta manera millorar la teva visibilitat a la plataforma i guanyar audiència pels teus continguts i marca.
més informació [+] 
Transformació digital

Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials

18 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA
En aquest curs explicarem com fer arribar els teus missatges de manera òptima al teu públic, què has de tenir en compte a l’hora d’escriure i repassarem tot allò que cal fer i, sobretot, el que no s’ha de fer quan comuniquem a xarxes socials.
més informació [+] 
Transformació digital

Com hauria de ser el lloc web d’una empresa cultural

18 set 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Taller especialment rellevant per a les empreses que estan pensant a renovar el seu lloc web durant el 2020. Donarem a conèixer a les empreses culturals les característiques i necessitats que han de tenir en compte a l'hora de crear o actualitzar el seu lloc Web. Veurem solucions als principals problemes que els emprenedors i les empreses es troben en iniciar un projecte Web.
més informació [+] 
Gestió empresarial

L’accessibilitat en la comunicació en els museus i els centres i espais d’arts visuals

6 oct 09:30-14:30   Arts Santa Mònica
La comunicació accessible és determinant a l‘hora d‘ajustar la nostra oferta a les necessitats reals del públic, i és un factor estratègic per al desenvolupament de nous públics. Sessió que té per finalitat donar a conèixer les diferents estratègies comunicatives per comunicar l’accessibilitat.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Com em puc comunicar millor amb els altres?

7 oct 09:00-14:00   Arts Santa Mònica
Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la qual ens adrecem fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor als altres
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de WordPress I, II i III

9 oct, 16 oct, 23 oct 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
En aquest taller veurem com funciona el gestor de continguts més utilitzat pels dissenyadors web per crear llocs web corporatius. Durant els tres dies que dura el curs veurem com s’activa aquest gestor que ja està preinstal·lat en el nostre allotjament web, com es creen les pàgines, com s’instal·la i es configura una plantilla amb disseny professional, com hauria de ser un «qui som», un «què fem», un catàleg de productes, etc., i quines extensions (plugins) cal instal·lar per millorar-ne la rendibilitat i el posicionament.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | La importància de la creativitat en el sector cultural

14 oct 10:00-12:00   Arts Santa Mònica
La creativitat és el motor de la innovació. En aquest mòdul organitzat en una sessió inaugural i tres tallers, l'SDE planteja un treball per estimular la innovació cultural i impulsar la creació de nous models de negoci.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Oportunitats (Taller)

28 oct 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
El taller d'oportunitats del mòdul treballarà sobre com trobar oportunitats de negoci, tant oportunitats noves, per als participants que vulguin aconseguir generar nous negocis culturals, com existents, per a les empreses o projectes culturals ja consolidats que vulguin explorar i obrir-se a enfocaments més creatius i trobar noves idees amb què poder innovar.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller d’usabilitat - Com millorar la conversió del teu lloc web

4 nov 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
En només uns segons, l’usuari decideix si marxa d’una web o hi navega. Naveguem de manera intuïtiva, és a dir, no «llegim». El context també ha canviat: naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una plana que triga a carregar, un enllaç que no ens porta enlloc, són elements que ens poden fer perdre l’usuari. En aquest taller treballarem els elements que permetin una navegació àgil i intuïtiva per la nostra web.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Ideació (Taller)

11 nov 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
En aquest taller abordarem la ideació en el sentit ampli de la paraula, és a dir, en el context de la innovació. Per a això hem de tenir en compte els processos de generació i selecció d’idees. En aquest taller coneixerem el procés d’ideació i el complementarem amb una part pràctica per aprendre a idear amb una sèrie de tècniques creatives per enriquir i solucionar reptes de les organitzacions culturals.
més informació [+] 
Transformació digital

Com hem d'escriure per a webs i blogs

13 nov 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
No llegim igual en un paper que a una pantalla, per tant a webs i blogs és evident que hem d’escriure diferent. Hi ha diversos paràmetres que cal tenir en compte quan escrivim a la xarxa, com el fet que el lector ho vol tot i ho vol ràpid, l'existència dels enllaços i la lectura en pantalla. En aquest curs, dividit en dues sessions, abordarem aquestes i altres qüestions, i també analitzarem els textos dels blogs i webs dels assistents.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Prototipatge (Taller)

25 nov 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
El prototipatge s’ha d’entendre com un procés de descobriment. Veure què funciona, què no i recollir un retorn d’informació necessari que permeti validar les nostres hipòtesis, tant de client com de mercat, i continuar endavant en el nostre camí. L'últim taller del mòdul analitzarà el procés per dur a terme i fer tangible el nostre projecte o model de negoci.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació a les xarxes socials i igualtat de gènere

2 des 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Dins de les xarxes socials, el paper de la dona també està molt invisibilitzat, infravalorat i estereotipat. En aquest curs donarem claus per a una comunicació més equitativa, inclusiva i creativa. Treballarem el tipus de llenguatge, temàtiques i enfocaments, i analitzarem com aplicar aquesta mirada a les nostres xarxes.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?