Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Esmorzars Label Lab: La mirada ‘start-up’: què en podem aprendre?
GESTIÓ EMPRESARIAL
27-04-2017 / JORNADA:

Esmorzars Label Lab: La mirada ‘start-up’: què en podem aprendre?

Analitzem les claus de l’estratègia de les empreses emergents i la seva visió a l’hora de fer front als reptes actuals
 
El concepte ‘start-up’ (empresa emergent) defineix una manera de plantejar-se el llançament de negocis i productes. Entre d’altres aspectes, es basa en l’aprenentatge validat, l’experimentació científica i la iteració en els llançaments del producte per tal d’escurçar els cicles de desenvolupament i mesurar-ne el progrés.

 

És així com les companyies, especialment les empreses emergents (start-ups), poden dissenyar els seus productes o serveis amb la finalitat de cobrir la demanda de la seva base de clients. Tot plegat, sense que calguin grans quantitats de finançament inicial o grans despeses per llançar un producte. En l’actualitat la filosofia start-up s'ha ampliat i es pot aplicar a qualsevol individu, grup o empresa que cerqui introduir nous productes o serveis al mercat; ja sigui una empresa nova, un model de negoci nou o una nova línia d’empresa posicionada.

 

En aquesta ocasió el Label Lab d’abril vol debatre sobre alguns dels reptes de les nostres empreses que poden trobar solució amb una mirada “start-up”, per exemple: la reputació en línia, la protecció de les marques i els contiguts en l’entorn digital, la captació de dades o l’accés al públic.

 

Com es poden adaptar a la realitat digital els reptes del negoci tradicional? Quines oportunitats tenen en la cultura digital els titulars de drets? Com hauríem d’adaptar la mirada de negoci als nous reptes? Per tal de respondre aquests interrogants debatrem amb Laura Urquizu i Josep Coll.

 

Sessió adreçada a professionals del sector de la indústria discogràfica i musical.

 

PROGRAMA

 

09.00 - 09.15 h        Registre i inscripcions, recepció i cafè de benvinguda.

 

09.15 - 09.30 h        Obertura de la sessió, a càrrec d’Eva Faustino, gerent d’Apecat.

 

09.30 - 10.30 h        Ponència a càrrec de  Laura Urquizu i Josep Coll.

 

10.30 - 11.00 h        Cloenda i cafè de comiat.

 

EXPERTS

 

 

 

 

 

 

Laura Urquizu

CEO de RedPoints. Amb 20 anys d’experiència com a executiva, gerent i directora general a la banca, venture capital i startups. Ha treballant en empreses com Arthur Andersen, Caja Navarra, Corporación CAN i Inspirit. Actualment és directora executiva a RedPoints, membre del Consell d’Administració d’empreses TIC, com Zyncro, Fhios, Openshopen i assessora de la junta a Lokku (grup empresarial del Regne Unit). 

 

 

 

 

 

  

Josep Coll

Fundador i president de RedPoints i advocat de propietat intel·lectual. Es defineix com a emprenedor. La seva carrera professional sempre ha estat compromesa amb la lluita contra la pirateria i amb la defensa de la propietat intel·lectual, la protecció de la imatge i la reputació en línia. Després de 15 anys treballant com a advocat al sector de l’entreteniment, va veure com molts dels seus clients van tancar els seus negocis a causa de la pirateria i l’aparició de continguts il·legals. En veure aquesta situació de caos, va decidir buscar-hi una solució i hi va veure una oportunitat de negoci. 

 

#EsmorzarsLabelLab

 

         

 

JORNADA

Esmorzars Label Lab: La mirada ‘start-up’: què en podem aprendre?


Us convidem a participar en la cinquena sessió dels Esmorzars Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.

HORARI

27-04-2017. 09:00h-11:00 hores

ESPAI

Museu Melcior Colet
Buenos Aires, 56.
Barcelona 08036.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa
Fes clic per pre-inscriure't a l'activitat

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?